![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 55 times 2 Answers
0
من دیشب به یه استادی ایمیل زدم، چند ساعت بعد برام اینو فرستاد Thank you for your interest in pursuing the PhD degree at UBC under my supervision I will review your application file after all the documents (including transcript, TOEFL score, and reference letters) have been received by the department Applicants who are accepted in my research group will have full financial support in terms of a research assistantship داستان از چه قراره؟ دیگه برای فاند نیاز نیست قبل از اپلای مکاتبه کنیم؟ خودشون ب
2021-10-01 03:43:00 Vancouver دانشگاه #financial support
2 Reply
ببشخید شما رزومتون چی بوده ؟
2021-10-01 03:55:00
ارشد مخابرات دانشگاه تهران 18.46 تافل هنوز ندادم دو تا مقاله ژورنال (Q1 و Q2)
2021-10-01 04:02:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#financial support
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسی هست بتونه نمونه proof of means of financial support رو برای دانشگاه رجینا به من بده؟ فقط میخوام مقایسه کنم ببینم هزینه هارو درست براورد کردم یا نه
2021-08-30 09:27:00 #Saskatoon [financial support] دانشگاه
ایا نمونه فایل financial support کسی داره برای من ارسال کنه
2021-09-05 06:24:00 #Montreal [financial support] دانشگاه
برای Financial Support در سایت اداره مهاجرت نوشته Proof you paid tuition and housing fees هزینه دانشگاه را میدم برای ترم اول ولی برای کرایه خانه من از ایران اقدام کنم برای سه ماه هم پیش پرداخت باید بدهم اگر ویزام صادر نشه این پول دیکه به من بر نمیگرده برای گرفتن و کرایه کردن خانه در کانادا واجب هست مستندات بزارم لطفا این مورد را جواب دهید
2021-09-08 03:24:00 #Montreal [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
برای Financial Support در سایت اداره مهاجرت نوشته Proof you paid tuition and housing fees هزینه دانشگاه را میدم برای ترم اول ولی برای کرایه خانه من از ایران اقدام کنم برای سه ماه هم پیش پرداخت باید بدهم اگر ویزام صادر نشه این پول دیکه به من بر نمیگرده برای گرفتن و کرایه کردن خانه در کانادا واجب هست مستندات بزارم لطفا این مورد را جواب دهید
2021-09-08 03:26:00 #Montreal [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
من استادم توی نامه ای ک برام نوشتن ک تو اپلیکیشنم آپلود کنم مقدار فاند رو زده بود الان نامه ادمیشنم اومده ولی بهش اشاره ای نکرده این اوکیه؟ فقط این رو زده Find out about financial support and scholarships You could take advantage of the financial support offered by the Faculty of Medicine during your studies In addition, various scholarships are offered by the Scholarships and Financial Aid Office of Université Laval Also be knowledgeable about tuition fees.
2021-09-16 15:12:00 #Quebec City [financial support] دانشگاه
من این جواب رو از یکی از استادای برق گرفتم، این یعنی اینکه چقدر شانس پذیرش دارم؟ و اینکه در جواب ایمیلش چی بگم بهتر هست؟ ممنونم میشم بتونید راهنماییم کنید Thank you for your message I would encourage you to apply to the Systems and Control group at McGill Do keep in mind that the number of slots and financial support are limited See the ECE website for detailed information on how to submit an application for graduate studies If you have any questions regarding the procedure, you may contact It
2021-09-27 04:45:00 #Montreal [financial support] دانشگاه
برای این سوال که در فرم اپلای پرسیده میشه چی باید بزنیم؟ اگر میخوایم برای فول فاند دانشگاه اقدام کنیم بزنیم بله یا نه؟ Do you have a firm source of financial support for your graduate studies in the form of an award, scholarship, sponsorship or fellowship?
2021-11-22 14:14:00 #Vancouver [Do you have] دانشگاه
من مدارک تحصیلی رو فرستادم دانشگاه از ایران پست کردم تو جواب پست اومده که تحویل هیلز شده کسی میدونه هیلز چی هست
2021-08-28 19:53:00 #Vancouver
دیشب من یه ایمیل دریافت که که آفر پروگرم بود و خواسته بود که توی پروفایلم اکسپتش کنم من اکسپت رو انجام دادم سوالم اینه ادمیشن لتری برای من ارسال نشده الان میتونم برای caq اقدام کنم یا بازم باید صبر کنم تا خبری از ادمیشن لتر بشه؟
2021-11-12 01:16:00 #Vancouver
ما یک هفته قبل ددلاین وینتر به یه استادی ایمیل زدیم ازمون رزومه خواست ولی تا یکماه جواب نداد بعد یه ماه جواب داد و گفت اگه هنوز علاقه داری این جمعه مصاحبه کنیم.سوال من اینه ایشون گفتن این پوزیشن برای وینتر باز شده اگه تو مصاحبه اوکی داد چیکار باید بکنیم؟؟منظورم اینه ددلاین وینتر گذشته تو این شرایط اگه استاد اوکی بده تکلیف چیه؟؟مستر تز بیسه
2021-10-11 09:22:00 #Vancouver